AMU Freestechniek B.V.

AMU Freestechniek is een kleinschalig familiebedrijf dat gespecialiseerd is in frezen. Zij leveren producten voor verschillende sectoren: o.a. machinebouw, biotechnologie, land- en tuinbouw en de matrijzenwereld. Het streven naar uitmuntende kwaliteit is iets wat tot in alle delen van het bedrijf is doorgedrongen. Want de hoogstaande kwaliteit zie je niet alleen terug in de producten die ze maken, maar ook bijvoorbeeld in de omgang met hun klanten (die zij overigens bij voorkeur relaties noemen).

Dat komt voort uit de relatie die ze opbouwen tijdens de vaak jarenlange samenwerking met de klanten. Samen sparren ze regelmatig in een huiselijke en ontspannen sfeer over het ontwerp- en ontwikkelproces van de producten.

Waarom mag jij AMU Freestechniek niet missen tijdens de Open Bedrijvendag?

Eigenaar Ronald van Amelsvoort: “Wij grijpen de Open Bedrijvendag aan om onze passie voor het vak over te brengen. Dat doen we door ons gehele productieproces te laten zien: van het moment dat een ‘stepfile’ binnenkomt tot aan het uiteindelijke frezen van het eindproduct. Super interessant!”

Bezoekadres:

Nijverheidsweg 4b