Bersselaar Constructie

‘Wij leveren geen metaal, maar oplossingen!’ Dat is wat je kunt lezen op de website van Bersselaar Constructie. Deze oplossingen leveren ze voor verschillende sectoren: infrastructuur, utiliteitsbouw, industrie en offshore. Ja, hele mooie en dure woorden denk je misschien, maar wat maken ze dan precies bij Bersselaar Constructie van dat metaal?

Als we een kijkje in de productiehallen nemen, zien we bruggen, geluidsschermen, trappen, liftschachten, leuningen en bordessen. Maar ze maken nog meer. Denk bijvoorbeeld ook aan randelementen voor viaducten en overkappingen en staalconstructies voor fietsenstallingen.

Genoeg om je ogen uit te kijken. Zo is de ambacht te zien waarmee elke dag 90 vakmannen de meest bijzondere staalconstructies bouwen. Ze worden hierbij geholpen door  hightech machines zoals robots om de beste kwaliteit te leveren voor alle klanten.

Waarom is het zeker de moeite waard om tijdens de Open Bedrijvendag een bezoekje te brengen aan Bersselaar Constructie?

Directielid Stijn van den Bersselaar: “Natuurlijk is het supermooi om ons hypermoderne machinepark aan het werk te zien. Wij zetten de deuren van onze productie-omgeving dan ook graag open voor jou. Als je een beetje geluk hebt, kun je de productie van een brug van dichtbij meemaken. En leuk voor jong en oud: je mag bij ons komen lassen!”

Bezoekadres:

Brabantsehoek 2