25 september 2021

10.00-17.00 uur

Waarom ga jij de open bedrijvendag bezoeken?

Ons bedrijventerrein Kreitenmolen Vitaal barst van de grote en kleinere bedrijven die elk hun charme, hun verhaal en hun kracht hebben. Van ambacht tot industrie en van innovatie tot kwaliteit, je vindt het allemaal ‘bij ons’ op Kreitenmolen Vitaal. Als producent of dienstverlener, maar zeker ook als werkgever zijn ze interessant. Hoe mooi dit ook klinkt, we merken dat weinig mensen weten wat er zich achter al die bedrijfsdeuren afspeelt. En daar gaan we verandering in aanbrengen tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag 25 september 2021 van 10.00-17.00 uur. Want een groot aantal van onze bedrijven zetten hun deuren op deze dag wagenwijd open voor jou! Dus kom met je vrienden, familie, buurtgenoten of lekker alleen naar de Open Bedrijvendag en laat je verrassen.

Ben je benieuwd naar hoe iets geproduceerd wordt of altijd al eens een kijkje in de keuken willen nemen van een interessant bedrijf? Laat je dan verrassen door de grote diversiteit aan ambacht en industrie op Kreitenmolen Vitaal. Alle deelnemende bedrijven zetten tijdens de Open Bedrijvendag hun deuren wagenwijd open voor jou!

Kom gezellig samen met je familie, gezin, opa of oma, buurtgenoten, vrienden of alleen naar de Open Bedrijvendag van Kreitenmolen Vitaal. Er is genoeg te beleven voor jong én oud. Bekijk vooraf op deze website welke bedrijven deelnemen en stel zelf je ideale route samen! Je hebt ruim de tijd: van 10.00 – 17.00 uur ben je van harte welkom!

Hoe kun je een goede beroepskeuze maken als je nog nooit een bedrijf van binnen hebt gezien? Tijdens de Open Bedrijvendag heb jij de unieke kans om kennis te maken met verschillende vakken, ambachten en werkomgevingen. Maak er gebruik van! En wie weet hou je er een bijbaan, vakantiebaan of stageplaats aan over!

Zit je al jaren op je plek en er is geen reden om te wisselen van baan? Dan is het toch interessant om eens te kijken wat er in de nabije omgeving nog meer gebeurt in jouw vakgebied. Als vakman of -vrouw maar ook als werknemer. Grijp je kans om totaal vrijblijvend rond te kijken bij interessante en lokale werkgevers.

Meer weten? Bekijk de praktische informatie!

Meer weten? Bekijk de praktische informatie!

Wat houdt de Open Bedrijvendag in?

De Open Bedrijvendag is een uitje voor het hele gezin. Na een zeer succesvolle eerste editie in 2018, hebben we besloten om in 2021 nogmaals een kijkje in onze keukens te geven. Op zaterdag 25 september 2021 van 10:00 – 17:00 uur krijg je daarom een exclusief kijkje achter de schermen bij verschillende bedrijven van Kreitenmolen Vitaal. Achter de bedrijfsdeuren worden vaak de mooiste dingen gecreëerd die de hele wereld over gaan. Beleef gedurende de dag bijvoorbeeld het unieke maakproces van deze producten of ga op jacht naar carrièrekansen. Zet de datum alvast in je agenda!

Welke bedrijven doen er mee?

Ons bedrijventerrein telt 80 bedrijven, waarvan er een groot aantal deelnemen aan de Open Bedrijvendag 2021. Benieuwd welke bedrijven je kunt bezoeken tijdens de Open Bedrijvendag? Ga met je muis over onderstaande plattegrond en alle deelnemers worden zichtbaar. Zit jouw favoriet er ook tussen?

Kreitenmolen Vitaal
opendag@kreitenmolenvitaal.nl