Q Broadcasting / Quizzzit

Webinars, talkshows, online events, tv-shows, online trainingen en quizzen voor 20 tot 10.000 personen vanuit vier verschillende studio’s op Kreitenmolen Vitaal? Ja zeker! Nog niet veel mensen weten het, maar er huist een professionele opnamestudio in het pand aan de Nijverheidsweg 26-12.

Om daar verandering in te brengen, zetten zij tijdens de Open Bedrijvendag graag de deuren van de studio open voor bezoekers. De combinatie die aangeboden wordt (van professionele tv-show tot online quiz) maakt dat Q Broadcasting / Quizzzit een ideale partner is voor diverse producties en bedrijfsevenementen.

Leuk feitje: toen de verf van de nieuwe studio nog meer net opgedroogd was, werd ‘Het Grootste Coronaspreekuur’ met Jeroen Pauw opgenomen in de studio van Q Broadcasting.

Wat maakt een bezoek aan Q Broadcasting/Quizzit interessant?

Eigenaar Mitchell Janssen: “Hoe gaaf is het om eens een kijkje te kunnen nemen in een echte opnamestudio? En laten wij er nu vier hebben: een studio met talkshowsetting, een studio met huiskamersetting, een grote greenscreen studio en een kleine greenscreen studio. We laten zien hoe een tv-show gemaakt wordt en wat er allemaal bij komt kijken. Natuurlijk zie je die dag ook welke shows en evenementen hier zijn opgenomen. Deze unieke kans mag je niet missen!”

Bezoekadres

Nijverheidsweg 26-12