Scholieren

Met jouw klas naar de Open Bedrijvendag? Goed idee!

Tegenwoordig moet je al in je vroege jaren een beroepskeuze maken. Maar hoe kun je een goede keuze maken als je nog nooit een werkplaats of bedrijf van binnen hebt gezien? Daarom nodigen wij je van harte uit om (eventueel samen met je klas) een bezoek te brengen aan de Open Bedrijvendag van Kreitenmolen.

Tijdens de Open Bedrijvendag heb jij (als onze mogelijk toekomstige medewerker) de unieke kans om kennis te maken met verschillende vakken, ambachten en werkomgevingen. Jij neemt een kijkje in de keuken van de bedrijven die jij interessant vindt. Je kijkt hoe iets geproduceerd wordt, je krijgt de mogelijkheid om jouw vragen te stellen en wie weet mag je zelf bepaalde werkzaamheden uitvoeren.

Een unieke kans om ‘het echte werk’ te zien en beleven. Maak er gebruik van! En wie weet hou je er een bijbaan, vakantiebaan of stageplaats aan over! Inschrijven voor de Open Bedrijvendag is in principe niet nodig. Kom je met je hele klas? Dan vinden we dat wel leuk om te weten (kunnen we er misschien nog bijzondere aandacht aan besteden). Mail dan even naar opendag@kreitenmolenvitaal.nl.

Kreitenmolen Vitaal
opendag@kreitenmolenvitaal.nl