Spectrum Group B.V.

De evenementensector is dynamisch en spectaculair. Denk maar eens aan de overweldigende geluidsinstallatie op jouw favoriete festival of aan een gave lichtshow tijdens een outdoor event.  Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele audiovisuele oplossingen die Spectrum Group B.V. biedt aan haar klanten.

Spectrum Group B.V. is een snelgroeiend bedrijf in de evenementensector. Zelfs in coronatijd, waarbij de evenementensector het hard te voortduren had, wist Spectrum overeind te blijven. Creatief als ze zijn, gingen ze online events vanuit de studio in Udenhout faciliteren. En nu de maatregelen weer langzaam soepeler worden, staan alle medewerkers van Spectrum te popelen om een mooie zomer vol evenementen, feesten, festivals en andere bijeenkomsten tegemoet te gaan.

Waarom is een bezoekje aan Spectrum Group B.V. zeker de moeite waard tijdens de Open Bedrijvendag?

Eigenaar Jan van Bree: “Sowieso is het voor de bezoekers tof om te zien wat ons bedrijf precies doet. Maar helemaal gaaf is het om te zien hoe een setup van een evenement er uitziet. Wat komt er kijken bij het opbouwen? Welke materialen hebben we nodig? We laten het je allemaal zien tijdens de Open Bedrijvendag.”

Bezoekadres:

Energieweg 15