Praktische informatie

De Open Bedrijvendag vindt plaats op zaterdag 25 september 2021 van 10.00 – 17.00 uur. 

Alle deelnemende bedrijven zijn tijdens deze dag te herkennen aan het grote markeringspunt dat zichtbaar geplaatst wordt nabij de ingang van de bedrijven. 

Wil je vooraf al weten welke bedrijven deelnemen? Kijk dan op onderstaande plattegrond en deelnemerslijst.

Bereikbaarheid

Uit veiligheidsoverwegingen is bedrijventerrein Kreitenmolen tijdens de Open Bedrijvendag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. U kunt het bedrijventerrein te voet betreden of met de fiets.

Treintje 

Zijn de afstanden tussen de diverse bedrijven te groot voor u om lopend af te leggen? Daar hebben wij een oplossing voor! Tijdens de Open Bedrijvendag rijdt er namelijk een treintje over ons bedrijventerrein. De route, opstapplaatsen en -tijden worden later bekendgemaakt.

 

Parkeren

Denk aan het milieu en kom zoveel mogelijk op de fiets of te voet naar de Open Bedrijvendag. Wilt u toch met de auto komen? Er wordt een parkeerplaats gecreëerd op het weiland bij de rotonde. Deze parkeerplaats zal tijdens de Open Bedrijvendag duidelijk aangegeven staan. Daarnaast zullen er verkeersregelaars zijn die alles in goede banen leiden.

Wij vragen u dringend om niet te parkeren aan de Kreitenmolenstraat. Wij willen de aanrijroute naar ons bedrijventerrein zoveel mogelijk vrijhouden voor eventuele hulpdiensten. Parkeren buiten de speciale parkeerplaats is geheel voor eigen risico.

Scholieren

De Open Bedrijvendag kan erg interessant zijn voor scholieren. Een kijkje in de keuken van ‘echte’ bedrijven kan scholieren namelijk veel inzichten geven ten aanzien van hun uiteindelijke schoolkeuze. Lees hier meer.

Vragen?

Houd deze pagina goed in de gaten voor meer informatie. In aanloop naar de Open Bedrijvendag zullen wij meer informatie via dit kanaal gaan delen. Dit geldt uiteraard ook voor onze Facebookpagina.

Heb je nog vragen over de Open Bedrijvendag? Stuur je vraag dan naar opendag@kreitenmolenvitaal.nl.

Kreitenmolen Vitaal
opendag@kreitenmolenvitaal.nl