Voor bedrijven

Jij bent er toch ook bij?

Er hebben zich al veel collega’s aangemeld voor de Open Bedrijvendag! Heb je jouw bedrijf nog niet aangemeld, maar wil je wel deelnemen? Schrijf je dan in via de button hieronder.

Praktische informatie

De Open Bedrijvendag vindt plaats op zaterdag 25 september 2021 van 10.00 – 17.00 uur. Tussen deze tijden zijn de bedrijven dus opengesteld voor publiek. Zorg dat je tijdig gereed bent. Na het succes van 2018, verwachten we ook deze editie veel bezoekers.

Vanwege de veiligheid is ons bedrijventerrein is die dag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting is op 25 september 2021 van 9.30 – 17.30 uur.

Parkeren

Bezoekers wordt geadviseerd om met de fiets of te voet naar de Open Bedrijvendag te komen. Komen ze toch met de auto of motor? Dan kunnen ze parkeren op het weiland bij de rotonde. Verkeersregelaars zullen zorgen voor een goede doorstroming en zij geven aanwijzingen aan het verkeer.

Treintje 

Met de gemeente Tilburg hebben we geregeld dat er tijdens de Open Bedrijvendag een treintje rijdt over ons terrein, die de bezoekers via een vaste route transporteert. De route, opstapplaatsen en -tijden worden later bekendgemaakt.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur deze dan naar ons speciale e-mailadres: opendag@kreitenmolenvitaal.nl

Kreitenmolen Vitaal
opendag@kreitenmolenvitaal.nl