Ad van Esch Machinale Houtbewerking

‘Maatwerk is ons vak’. Deze kreet is zeker niet uit de lucht gegrepen, want als je in het bedrijfspand van Ad van Esch Machinale Houtbewerking komt, weet je niet waar je moet kijken. Overal staan op maat gemaakte houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Kijk je nog eens verder, valt je oog op de exclusieve, maatwerk trappen die ze maken. Kwaliteit en vakmanschap staan absoluut voorop bij dit bedrijf.

Met een klein maar hecht team van 16 medewerkers zetten ze zich dagelijks in om de wensen van hun klanten te realiseren. En dat al ruim 35 jaar!

De werkplaats is voorzien van de meest moderne, computergestuurde CNC-machines. Deze machines zorgen voor een efficiënte en gedetailleerde werkwijze.

Waarom mag jij Ad van Esch Machinale Houtbewerking niet missen tijdens de Open Bedrijvendag?

Eigenaar Ad van Esch: “Om je te laten zien dat hout een mooie en duurzame grondstof is voor de bouw, krijg je bij ons een rondleiding langs onze hypermoderne CNC-machines. Uiteraard zijn die machines in werking tijdens de rondleiding. Zo kun je goed zien hoe onze producten gemaakt worden. Wil je liever op eigen houtje een kijkje nemen? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben tijdens de Open Bedrijvendag extra aandacht voor jongeren die kennis willen maken met het vak ‘machinaal houtwerker’.”

Bezoekadres:

Energieweg 2