Carotte machinebouw en engineering

Carotte machinebouw en engineering, het onderschrift van ons logo verklapt het al een beetje, ontwikkelt en produceert speciaalmachines. Dit kunnen productiemachines zijn (machines die verschillende bewerkingen uitvoeren), maar ook hendlingmachines (zoals bijvoorbeeld om te stapelen of ontstapelen). De laatste jaren richten zij zich steeds meer op de houtverwerkende industrie en dan met name de parketindustrie.

Dit alles doet Carotte in eigen beheer vanuit hun pand in Udenhout. Dat houdt in dat ze alle disciplines in huis hebben, van engineering tot productie en van het samenstellen van de besturing tot het schrijven van de benodigde software. En dat maakt Carotte uniek: een bedrijf van kleine(re) omvang, maar toch alles in eigen huis.

Waarom is een bezoekje aan Carotte zeker de moeite waard tijdens de Open Bedrijvendag?

Eigenaar Rob van der Meijden: “Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling en het bouwen van een machine voor het lijmen van parket. Aan de hand van deze installatie kunnen we tijdens de Open Bedrijvendag heel mooi al onze disciplines laten zien. En we willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren voor ons mooie en interessante vak!”

Bezoekadres:

Spoorakkerweg 10