Eder Electro

Bij Eder Electro, de naam verklapt het al een beetje, houden ze zich bezig met het aanleggen van elektrotechnische installaties voor bedrijven en particulieren. Dit doen ze o.a. voor de luxe woningbouw, zorgsector, utiliteitsbedrijven en de kleine industrie. Daarnaast ben je bij Eder Electro aan het juiste adres voor gebouwautomatisering.

Twee mooie voorbeelden van wat dit nu precies inhoudt zijn het Meta Maze doolhof bij Doloris in Tilburg en de bakkerij van Floor van Lieshout. Twee projecten die ‘werken’ door de tussenkomst van Eder Electro.

Duurzaamheid en de energietransitie zijn belangrijke thema’s, ook bij Eder Electro. Voor advies en installatie van bijvoorbeeld zonnepanelen, LED verlichting en andere duurzame oplossingen, bent u bij Eder Electro aan het juiste adres.

Waarom is een bezoek aan Eder Electro tijdens de Open Bedrijvendag zeker de moeite waard?

Eigenaar Edwin Robben: “Wij willen laten zien hoe leuk een baan in de techniek is. Regelmatig hebben wij mooie vacatures openstaan. Tijdens de Open Bedrijvendag mag je een kijkje in onze interessante keuken nemen en zullen we je wegwijs maken in de wereld van domotica. Wil je weten wat dat precies is? Kom dan zeker bij ons kijken op 25 september!”

Bezoekadres:

Nijverheidsweg 26-04