Féju ICT Groep

ICT is een ‘booming business’, zoals dat vaak zo mooi gezegd wordt. Féju ICT Groep laat zien dat deze branche naast ‘booming’ ook bijzonder interessant is. Féju zorgt ervoor dat de ICT bij haar relaties klopt. Met een team van 37 collega’s wordt er dagelijks gewerkt aan het creëren van ICT-oplossingen waarin automatisering en telecom elkaar optimaal versterken.

De ontwikkelingen in de ICT-wereld volgen elkaar in een razend tempo op. Daar speelt Féju handig op in door haar klanten te voorzien van up-to-date advies en ondersteuning. Ze zetten net dat ene stapje meer. Dit vertaalt zich onder andere in een 24/7 helpdesk die door collega’s wordt bemand.

Waarom mag jij Féju ICT Groep niet missen tijdens de Open Bedrijvendag?

Algemeen directeur Albert Jakobsen: “We willen de bezoekers laten zien hoe interessant onze branche is en wat de mogelijkheden binnen ICT zijn. Tijdens de Open Bedrijvendag krijg je niet alleen een rondleiding door ons pand, we laten je bijvoorbeeld ook (live) zien hoe we een pc op afstand ‘overnemen’. Een bezoekje is absoluut de moeite waard dus, voor jong en oud!”

Bezoekadres:

Nijverheidsweg 21