Hoppenbrouwers Techniek

‘Een bedrijf met een rijke geschiedenis en een oorsprong in Udenhout’. Want zeg je Udenhout, dan zeg je Hoppenbrouwers. Maar inmiddels is Hoppenbrouwers Techniek ook geen onbekende meer in de rest van Nederland. Hoppenbrouwers Techniek is een technische dienstverlener die haar klanten van A tot Z ontzorgt. Vanuit 16 vestigingen ontwerpen, installeren en onderhouden zij elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Zij doen dit voor bedrijven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren.

Naast de klanten, staan ook de collega’s centraal. Bij Hoppenbrouwers vinden ze het belangrijk dat de collega’s iedere dag met plezier naar hun werk gaan en dat zij zich blijven ontwikkelen om hun ambities waar te maken. Want een tevreden werknemer is een ambassadeur van het bedrijf. Niet voor niets dat ze in 2019-2020 het keurmerk voor Beste Werkgever mochten voeren.

Waarom is een bezoekje aan Hoppenbrouwers Techniek tijdens de Open Bedrijvendag een goed idee?

Eigenaar Henny de Haas: “Techniek is het mooiste vak dat er is! Bij ons komt techniek echt tot leven. Je ‘voelt’ gewoon de passie van onze mensen. De kracht van ons bedrijf zit dan ook in onze mensen. Tijdens de Open Bedrijvendag maak je kennis met ons bedrijf en de branche. We laten je zoveel mogelijk zien en zelf ervaren. Dit doen we op een interactieve manier. We hebben een uitgebreid programma voor jong en oud.”

Bezoekadres:

Kreitenmolenstraat 201