Filtech Nederland

‘Meer filtratie met minder materialen,’ Dat is de kreet die het motto van Filtech Nederland aardig dekt. En dat blijkt absoluut geen loze kreet. Want Filtech heeft een gepatenteerde filtermodule ontwikkeld (genaamd QUINXII) die een bijzonder duurzame werking heeft. En daar zijn ze trots op! Het creëren van schone lucht is voor iedereen belangrijk, want door schone lucht worden mensen en hun machines beschermd.

Om die doelstelling te behalen, worden er in het bedrijfspand van Filtech fijnstoffilters geproduceerd voor meerdere sectoren. Zo levert Filtech onder andere aan producenten van warmte terugwin installaties voor scholen en huizen, producenten van luchtbehandelingskasten en producenten van cabines voor speciale voertuigen.

De informele werksfeer en het werken vanuit de klantgedachte kenmerken Filtech.

Waarom is een bezoekje aan Filtech tijdens de Open Bedrijvendag een ‘must’?

Eigenaar Ruud Poppelaars: “Ons machinepark zal op volle kracht draaien tijdens de Open Bedrijvendag. Zo zie je een filterpleatmachine, een volautomatische filterstans en een zogenaamd Flashcut. Dat is een CNC gestuurde snij-installatie. Daarnaast maken wij tijdens deze Open Bedrijvendag graag kennis met toekomstige medewerkers die passie hebben voor ons vak.” 

Bezoekadres:

Brabantsehoek 10