Autoschade Herstel De Koster

Schade aan je ‘geliefde’ auto, motor of caravan is natuurlijk heel vervelend. Dan wil je dat de schade snel en vakkundig verholpen wordt. Autoschade Herstel De Koster weet als geen ander wat er in zo’n geval moet gebeuren. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en kenmerkt zich door hun kennis en kunde op het gebied van schadeherstel. Ze hebben niet alleen passie voor het vak, ze weten hun klanten ook al meer dan een halve eeuw aan zich te binden door het bieden van de juiste service, het leveren van perfecte kwaliteit en waar nodig het tonen van de flexibiliteit.

Autoschade Herstel De Koster werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven, (auto)dealers, garagebedrijven en fleetowers. Ze gaan daarbij niet makkelijk een uitdaging uit de weg. Wist je trouwens dat ze ook de in- en verkoop verzorgen van gebruikte auto’s?

Waarom mogen de bezoekers van de Open Bedrijvendag een bezoekje aan Autoschade Herstel De Koster niet overslaan?

Eigenaar Ramon de Koster: ”We gaan op een interactieve manier laten zien wat ons vak inhoudt. We laten de bezoekers daarbij met zoveel mogelijk facetten van ons bedrijf kennismaken.”

Bezoekadres:

Magazijnweg 5a