Zig-Zag Gordijnen en Raamdecoraties

Ruim 27 jaar ervaring, dat is wat je cadeau krijgt als je de showroom van Zig-Zag Gordijnen & Raamdecoratie binnenwandelt. Rian van de Wouw weet waar ze het over heeft als ze haar klanten informeert over de laatste trends en ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Want gordijnen en raamdecoraties zijn natuurlijk allang niet meer 13 in een dozijn.

Bij Zig-Zag vind je naast ‘gewone’ gordijnen ook rolgordijnen, jaloezieën, dupli gordijnen, plissé gordijnen, verticale lamellen en nog heel veel meer. Wat Zig-Zag uniek maakt? De persoonlijke benadering. Rian doet (bijna) alles zelf: van advies tot offerte en van bestellen tot montage. De montage wordt namelijk gedaan door Rian zelf, samen met een een vaste monteur die alle projecten voor Zig-Zag oppakt. Dat maakt dat Zig-Zag alles onder één dak heeft. Wel zo fijn voor de klanten! 

Waarom mag je en bezoekje aan Zig-Zag niet overslaan tijdens de Open Bedrijvendag?

Eigenaresse Rian van de Wouw: “Tijdens de Open Bedrijvendag kun je heel laagdrempelig, zonder afspraak, de showroom bezoeken. Natuurlijk kun je dan meteen een blik werpen op de nieuwste collecties gordijnen en bekijken hoe bijvoorbeeld elektrische raamdecoratie werkt.” 

Bezoekadres:

Transportweg 4