Boomrooierij Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans is het grootste bedrijf van Nederland in zijn vakgebied. Zij rooien en snoeien bomen en verkopen stamhout en houtsnippers. Dit doen ze vanuit hun hypermoderne en energie neutrale bedrijfspand (2019) aan de Handelsweg.

Wat Weijtmans uniek maakt? Ze zijn koploper in hun branche als het gaat om veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. Daarnaast werken ze met een door henzelf ontwikkelde telescoopkraan en zijn ze een leerbedrijf waar collega’s intern worden opgeleid.

Wil je weten wat het beroep van boomrooier inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken? Dan raden we je zeker aan om een bezoekje te brengen aan dit bedrijf!

Waarom mag je Boomrooierij Weijtmans niet missen tijdens de Open Bedrijvendag?

Directeur Kees Weijtmans: “We willen iedereen kennis laten maken met ons prachtige bedrijf en het spectaculaire beroep van boomrooier. Dus een rondleiding door ons pand staat zeker op onze agenda tijdens de Open Bedrijvendag. Met een korte presentatie geven we daarnaast mooi kijkje in onze keuken. En aan de inwendige mens wordt bij ons ook gedacht.”

Bezoekadres:

Handelsweg 18