Vega Insiders B.V.

Vega Insiders B.V. is een grote speler op het gebied van veganistische en vegetarische maaltijdcomponenten. Zij bedenken, produceren en leveren deze producten aan consumenten, foodservice en industrie. Sinds kort zijn ze verhuisd van Helmond naar ons mooie bedrijventerrein in Udenhout.

Vega Insiders heeft de afgelopen jaren een hele mooie bijdrage geleverd aan de groei van de (Internationale) markt van plantaardige eiwitcomponenten. Logisch dat ze daar trots op zijn. Trots zijn ze ook op het gedreven team van dertien personen, dat iedere dag met passie aan de producten werkt.

Wat maakt een bezoek aan Vega Insiders tijdens de Open Bedrijvendag interessant?

Directeur Wiro Sterk: “We gaan bezoekers laten zien waar wij, vanuit onze fabriek in Udenhout, dagelijkse mee bezig zijn. Een rondje door onze fabriek is sowieso de moeite waard. Grote machines produceren de lekkerste veganistische en vegetarische producten. Dat willen we je niet alleen laten zien, maar natuurlijk ook laten proeven. Kun je er geen genoeg van krijgen? Dan kun je voor een klein bedrag ook iets lekkers voor thuis meenemen.”

Bezoekadres:

Energieweg 30