Nieuwenhuizen Udenhout

Door ambachtelijke materialen te combineren met sfeerbepalende elementen creëren ze bij Nieuwenhuizen Udenhout huiselijke woon- en leefkeukens. Van het eerste bezoek aan de showroom tot het afstellen van de laatste keukendeurtjes: de klant mag te allen tijde rekenen op echt vakmanschap én persoonlijke aandacht.

Dankzij rechtstreekse contacten met steengroeves wereldwijd bieden ze daarnaast alle populaire en bijzondere soorten natuursteen en keramiek aan. In hun zagerij bewerken ze deze materialen op authentieke wijze. Van vloeren, aanrechtbladen en dorpels tot vensterbanken, zwembadranden en wandbekleding. Voor al deze en andere maatwerk toepassingen van natuursteen of keramiek ben je bij Nieuwenhuizen Udenhout aan het juiste adres! Uiteraard bieden zij ook een ruim assortiment aan met ‘standaard’ scherp geprijsde vloertegels.

Waarom een bezoek aan de showroom en zagerij van Nieuwenhuizen Udenhout zeker de moeite waard is?

Eigenaar Alexander van den Nieuwenhuizen: “Tijdens de Open Bedrijvendag neem je bij ons een letterlijk kijkje in de keuken en wie weet doe je nog wat inspiratie op voor je eigen woning! Je krijgt een rondleiding (om 10:00 u. of 14:00 u.) door onze veelzijdige showroom en zagerij. Hier laten we met liefde en plezier zien hoe wij vanuit de wens van een klant toewerken naar een verbluffend eindresultaat. Of het nu gaat om een keuken, vloer of complexe natuursteen toepassingen.  

Bovendien zijn we altijd op zoek naar een extra paar rechterhanden. Lijkt het jou leuk om bij ons als junior monteur of stagiair aan de slag te gaan? Neem je CV of een vlotte babbel mee naar de Open Bedrijvendag en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!”

Bezoekadres:

Handelsweg 1